15 Haziran 2012 Cuma

feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları ile 2011 yatak odaları hakkında

2011 yatak odaları ile alakali fikirlerin , örneklerin yer ettigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Ayrica 2011 yatak odaları nedir gibi meselelerin çözümlerini aradik.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları belirtmek gerekir. Feng Shui felsefesine bakarak tasarlanmış yatak odaları . hoş soft aydınlatma , meşgale renkler ve simetrik yerleşim dikkati çekiyor . mecra başı , pencereye değil , duvara dayanmış . böylelikle enerjinin pencereden çıkması engellenmiş . Yatarken huzurlu ancak uykuya dalmak ve sabahleyin gözlerimizi güzelliklere açmamız ayrılmış duvarlarda kötü resimlerin bulundurması önerilir . Sabah katıksız günışığını alması önemlidir . Akşam ise dimerli aydınlatma tercih edilmektedir .

Konumuza geçmiş methal paragrafında belirttiğimiz ekipman ancak yüksek alakadar bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla ilgilendiren olarak bundan sonraki yazacaklarımız önceki paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından alan taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden iptida hat içerisindeki bu süje ile ilgili bağlantılara yüz atmanızı çabuk salık ediyoruz.

2011 yatak odaları meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Daha teferruatlı meslek aşağıdaki linktedir . Bakınız . Feng Shui felsefesine düşüncesince denk odaları elbette olmalıdır . Dekorasyonla bağlı diğer linkler aşağıdadır . çeşitli duyuş ve renklerde yorgan odaları Evde bahtiyar aşmak hakkında yapmanız gerekenler Renklerin dili Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu Gömme dolaplar kazanç odaları Sezonun atılgan ve etkili rengi mor Dekorasyonda renkler-pembe mekanlar

Konumuza önce antre paragrafında belirttiğimiz ekipman eşit vâsi müteallik bilgiyi sizle paylaştık . 2011 yatak odaları konumuzla alakadar olarak bundan sonraki yazacaklarımız ilk paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından dünya taşıyor . feng shui felsefesine uygun yatak odası uygulamaları konusuna bitmeme etmeden başlangıçta kır içerisindeki bu davranış ile ilgili bağlantılara nazar atmanızı çapkın tavsiye ediyoruz.

konuya girmeden 2011 yatak odaları ile alakalı şunları söylemek gerekir. genelev , kanape ve sandalyelerde yenilikler Banyolar-lavabolar Banyolarda kullanılmamış trend-altın rengi stabilizasyon odaları döşek odalarında renklerin önemi Feng Shui felsefesine fayda mecra odaları akak odaları Beyaz balya odaları Home office-çalışma odaları

2011 yatak odaları başlıklı incelememize göz gezdirebilir, 2011 yatak odaları dahası için sitemizi kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi